Ghidul Serviciilor
Ravitex - Transport Marfa, Transport Persoane, Chisoda / Timis
inapoi la firma 139 vizite
Poza Flota noastra auto
Foto

Suntem în permanenta orientati spre înnoirea si extinderea flotei, dar si spre dezvoltarea continua a abilitatilor profesionale ale soferilor pentru a raspunde eficient nevoilor diverse ale clientilor nostri.

Flota RAVITEX, dotata cu masini de ultima generatie, este pregatita pentru provocarile unei piete a transporturilor extrem de competitiva250CAMIOANE MARI320SEMIREMORCIFLOTATRANSPORTMARFURI

Asiguram transporturi pentru marfuri generale si speciale în cele mai bune conditii.

EXPLOATARE

Toate masinile noastre nu au o durata de exploatare mai mare de patru ani, fiind înlocuite imediat dupa ce au depasit aceasta perioada.

ATESTATE

Masinile noastre detin atestatele de transport eliberate de autoritatile din România, în functie de tipul de transport pe care îl efectueaza.

CERTIFICATE

Semiremorcile noastre detin certificate Schmitz Cargobull si Dekra privind siguranta încarcaturii transportate, dovada ca acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde în domeniu.

GPS

Fiecare masina este dotata cu telefon mobil si este monitorizata GPS, astfel încât beneficiarul va putea sti întodeauna starea transportului sau.

FLOTATRANSPORTDE PERSOANE

Flota RAVITEX de microbuze, autobuze si autocare va sta la dispozitie pentru servicii profesionale de transport urban, extraurban si international.

 

Masinile beneficiaza de ultimele generatii de dotari tehnologice, îndeplinesc standardele EEV si Euro 6 si provin de la producatori de renume din domeniul auto.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.