Ghidul Serviciilor
Ravitex - Transport Marfa, Transport Persoane, Chisoda / Timis
inapoi la firma 139 vizite
Poza Tractare
Foto

Remorcherul Ravitex este conceput pentru a interveni în cazul blocajelor de drum provocate de accidente, pentru tractarea si repunerea în circulatie a vehiculelor/autocamioanelor si a autobuzelor/autocarelor avariate.

Poate fi solicitat atât pentru recuperare, cât si pentru tractare la punctul dorit de client.

Totodata, echipa RAVITEX va sta la dispozitie cu serviciul de depanare mobil, cât si cu solutii de transport pe platforma.

RAVITEX RECOVERY TRUCK

Pozitionat în vestul României, remorcherul Ravitex este adresat îndeosebi firmelor de transport. Detine toate dotarile necesare pentru tractarea si aducerea acasa a autocamioanelor implicate în accidentele de pe diverse autostrazi ale Europei.

Remorcherul RAVITEX se adreseaza în România si administratorilor drumurilor judetene, nationale si ai autostrazilor, poate fi solicitat pentru diverse aplicatii de recuperare si tractare în diverse situatii de urgenta.

SERVICII

 

RECUPERARE SI TRACTARE AUTOBUZE SI AUTOCARE

 

În cazurile de recuperare si tractare autocare/autobuze, punem la dispozitia pasagerilor în cel mai scurt timp un alt autocar pentru a putea ajunge la destinatie.

 

Ravitex Recovery Team

 Interventii Recuperare si Tractare

 Unitati de recuperare, tractare si transport de diverse dimensiuni cu dotari complexe, care intervin acolo unde este nevoie pentru ca drumul tau sa continue.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.