Ghidul Serviciilor
Rolandia Travel
inapoi la firma 100 vizite
Poza Revelion
Pret: 1.025 EUR
Foto

Servicii incluse:

-transport avion cursa directa Bucuresti – Dubai si retur (bagaj de cala si bagaj de mana incluse).

-7 nopti cazare cu mic dejun.

-transfer aeroport – hotel – aeroport.

-insotitor roman de grup.

-taxele de aeroport.

-cina festiva de Revelion.

Nu sunt incluse in pret:

-taxa de sejur: pt 3* este aprox.3 USD/zi/camera;pt 4* este aprox 4 USD/zi/camera; pt 5* este aprox 6 USD/zi/camera (se achita in dirhami direct la receptia hotelului de catre fiecare turist).-asigurarea medicala si asigurarea storno.

OBSERVATII privind Pachetul de Revelion Dubai:

• Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de oficialitatile din EAU, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale.

• Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor. Sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat. Adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

• Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.

• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora. Problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

• Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

• Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

• Agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana.

Pentru o oferta personalizata si actualizata Revelion Dubai, va rugam sa contactati un agent Rolandia travel.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.