Ghidul Serviciilor
Frank Art - Usi Exterioare Si Interioare, Ferestre Cu Geam Termopan Unicat, Izvoru Muresului / Harghita
inapoi la firma 168 vizite
Poza Usi exterior
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Sunt realizate din lemn masiv de stejar triplu stratificat de stejar, profil Eurofalz de 68 mm, cu diferite dimensiuni si modele. Unele modele contin grilaj din fier forjat lucrat manual si tratat special, precum si geam termopan duplex rezistent la socuri si lovituri.

Toate usile noastre, atât cele de interior cât si cele de exterior sunt tratate cu un strat de ulei impregnant special antifung, ignifug din gama Becker Acroma (produs suedez renumit in domeniu). Dupa cum se stie  normele europene interzic folosirea de produse pe baza de solventi, vopsirea se realizeaza cu produse pe baza de apa – ecologice – , in trei straturi cu slefuiri manuale intermediare pentru a realiza o calitate cât mai buna a produsului finit. Finisarile din gama Becker Acroma confera produsului finit rezistenta la inghet si dezghet repetat, contra razelor UV la cele de exterior, si o suprafata elastica si rezistenta la lovituri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.