Ghidul Serviciilor
Bda Cleaning Services Servicii Profesionale De Curatenie In Timisoara
inapoi la firma 100 vizite
Poza Curatenie si igienizare dupa constructor
Foto

BDA Cleaning Services oferă servicii de igienizare şi curăţenie după constructor, la finalul construirii, după reparaţii sau alte intervenţii asupra imobilelor. Serviciul nu include transportul molozului sau a altor materiale rămase în urma construirii.

Preţurile pentru acest tip de serviciu sunt negociabile, în funcţie de mărimea suprafeţelor, a gradului de murdărie şi a produselor folosite.

Tarifele includ costul consumabilelor, uzura uneltelor şi a maşinilor, plata forţei de muncă, deplasarea echipei la imobilul la care se oferă serviciul de curăţenie după renovare sau după construcţie, precum şi profitul societăţii.

Calculul final al preţului se stabileşte după o evaluare efectuată de către un reprezentant al firmei. Acest preţ va fi specificat în contractul de prestări servicii şi nu se modifică. BDA Cleaning Services nu este societate comercială plătitoare de TVA.

PREŢURI INFORMATIVE SERVICII CURĂ?ENIE DUPA CONSTRUCTOR:

Preturile se negociaza in avantajul beneficiarului si difera de la un loc la altul, in functie de mai multi factori care vor fi discutati cu beneficiarul.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru detalii suplimentare!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.