Ghidul Serviciilor
Cte Solution Utilaje Specializate
inapoi la firma 151 vizite
Poza Statii de sortare uscate

Warrior 800

Statiile mobile de sortare Powerscreen sunt concepute pentru a oferi flexibilitate in organizarea activitatilor de exploatare in cariere, balastiere, mine si locatii de reciclare , flexibilitate manifestata atat prin multitudinea de solutii de organizare a fluxului de productie, cat si prin adaptarea la conditii de lucru specifice (ex. lipsa unei surse de alimentare cu energie electrica), dar si posibilitatea de utilizare a energiei electrice acolo unde este posibil prin sistemul brevetat Powerscreen DUAL POWER SYSTEM; lipsa autorizatiilor de constructie necesare in cazul unei statii fixe).

Gama de statii mobile de sortare Powerscreen Warrior este configurata special pentru aplicatii heavy-duty, in care dimensiunile materialului sunt foarte mari, ciurul de Warrior avand o constructie robusta. Modul de alimentare DIRECT FEED , alimentare din buncar direct pe ciur, fara banda de alimentare, este o caracteristica speciala a gamei Warrior. Productivitate gamei Warrior atinge 800 tph. Pentru usurinta in exploatare reglajul sitelor se face cu ajutorul unui sistem hidraulic, iar schimbarea facila a sitelor a constituit un element important in proiectarea statiilor.

Specialistii Powerscreen aleg tipul sitelor in functie de particularitatile de exploatare: metalice, bofor, punch plate, finger etc. Trenul de rulare al statiilor este tip senile. Inginerii Powerscreen au dezvoltat si un sistem combinat senile-roti care permite utilizarea rotilor pentru deplasari pe distante lungi si utilizarea senilelor pentru deplasarea

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.