Ghidul Serviciilor
Euphorica Design, Dragalina / Calarasi - Constructii Sticla: Cabine De Dus. Mobilier, Scari,usi
inapoi la firma 153 vizite
Poza Mobilier
Foto
Foto

Pentru un aspect unic si exclusivist al locuintei Dvs., mobilierul din MDF este cu siguranta cea mai buna alegere.

In general, mobilierul din MDF nu se realizeaza complet din MDF, ci doar fronturile de usi sau usile , restul corpului mobilei fiind din PAL melaminat.

MDF-ul reprezinta un inlocuitor al lemnului masiv in productia de mobilier, diferenta dintre ele fiind aceea ca MDF-ul este mult mai rezistent la apa si umiditate, nu are imperfectiuni cum ar fi noduri, este ignifug, iar fata de PAL, este un material cu o densitate mai mare , fiind folosit in special la mobila de bucatarie si baie datorita rezistentei mai mari la conditiile de umiditate . Dar poate fi utilizat pentru orice alta piesa de mobilier din casa, de la living pana la mobilier de dormitor sau hol.

MDF-ul poate fi vopsit in orice culoare existenta in RAL sau infoliat. Marele avantaj al MDF-ului este ca marginile fronturilor pot fi rotunjite, dand un aspect mult mai fin si profesional mobilierului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.