Ghidul Serviciilor
Termopolis Iasi - Service Echipamente Si Instalatii Frigorifice
inapoi la firma 124 vizite
Poza Service instalatii frigorifice
Foto

Continuitatea functionarii in parametrii proiectati ai unei instalatii sau echipament frigorific este  vitala pentru beneficiarii nostri.

Venim in intimpinarea acestora prin imbunatatirea continua a serviciilor,  a capacitatii si a timpilor de reactie.  O simpla statistica  dovedeste ca avem o rata foarte mare de succes a interventiilor de service. Bineinteles ca ne mindrim cu acest lucru dar totodata ne obliga sa mentinem calitatea serviciilor prin formarea profesionala continua a echipei pe masura ce noutatile tehnologice isi fac loc in industrie.

Punem la dispozitia clientilor pachete de service, pe baza de contract, adaptate necesitatilor fiecarei afaceri. In cadrul acestor contracte va garantam: timpi de reactie de pina la 4 ore; furnizarea pieselor de schimb; revizii periodice ale echipamentelor si instalatiilor; monitorizare de la distanta; consultanta telefonica si „on site”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.