Ghidul Serviciilor
Homy, Servicii Curatenie De Inalta Caltate Timisoara
inapoi la firma 119 vizite
Poza Calcat rufe si reparatii imbracaminte
Foto

Va oferim un derviciu profesional de calcat rufe( le calcam cu utilaje de ultima generaratie , le impachetam si le ambalam la cele mai inalte standarde de calitate)

Preluam cu promtitudine rufele de acasa sau de la birou si va va emitem un bon de comanda.  In momentul predarii pachetului cu rufe pentru calcat, puteti sa alegeti: apretarea hainelor, parfumarea, calcate cu sau fara dunga, impachetate sau pe umerase (totul este inclus in pretul final fix).  La cerere efectuam reparatii  pentru imbracaminte sau alte articole (cusut, cusut nasturi…si altele) la pret negociat separat, in functie de complexitate.

Rufele sunt aduse la sediul nostru si calcate dupa specificatiile dumneavoastra si de pe eticheta. Dupa calcare sunt pastrate intr-un mediu curat fara fum sau praf.

Dupa calcare hainele sunt puse pe umerase, invelite in saci de polietilena speciali si/sau ambalate in huse speciale pentru protectie dupa caz.

Hainele vor fi returnate a doua zi sau in orice alta zi alegeti, la locul si ora stabilita de dumneavoastra.

Tariful este de 2 lei/bucata rufe impaturite, respectiv 3 lei/ bucata pentru haine puse pe umerase (camasi, rochii, pantaloni de stofa…etc)  Pretul include umerase si pungile de protectie.Va oferim reduceri substantiale pentru fidelitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.