Ghidul Serviciilor
Homy, Servicii Curatenie De Inalta Caltate Timisoara
inapoi la firma 119 vizite
Poza Curatare tapiterie
Foto
Foto

CURATARE IN PROFUNZIME de canapele, scaune, saltele, covoare, mochete si alte tapiterii

Curatam la domiciliul clientului covoare, mochete, fotolii coltare, canapele, saltele  si alte tapiterii la cel mai bun pret din Timisoara.  Apeland la noi beneficiati de trei servicii la pret de unul  CURATARE, DEZINFECTARE SI PARFUMARE.

Canapelele sau fotoliile din casă sunt importante atât pentru dumneavoastră, cât ?i pentru oaspe?i. De aceea ele trebuie să fie impecabile, acesta fiind cuvântul care define?te cel mai bine rezultatul echipei noastre! Detaliile sunt cele care ofera cu adevarat eleganta si bun gust unei locuinte, astfel curatenia canapelelor si fotoliilor reprezinta o necesitate care nu poate fi amanata atunci cand doresti ca living-ul sau dormitorul tau sa fie la standarde inalte.

Timpul si uneori lipsa de experienta nu iti permit sa-ti speli sau sa-ti cureti asa cum trebuie fotoliile si canapelele, acestea pierzandu-si cu timpul stralucirea si frumusetea. Suna Homy si apeleaza la serviciile de spalare si curatare fotolii, aceste obiecte de mobilier merita sa-si pastreze frumusetea si sa arate ca noi mereu.

Angajatii Homy stiu sa fie atenti cu canapelele si fotoliile tale, curatand fara a degrada in niciun fel materialele din care sunt confectionate si fara a le face sa-si piarda din culoare si stralucire. Pentru curatarea canapelei, saltelei si a fotoliilor, intotdeauna este recomandat sa apelezi la o firma de curatenie. De ce? Motive sunt suficiente si ti le vom prezenta pe scurt in randurile urmatoare:

Curatarea/ spalarea canapelelor se efectueaza prin procedeul numit injectie – extractie si presupune pulverizarea unui amestec de detergent profesional nonalergic si apa asupra materialului canapelei, si extragerea aproape simultana a acestuia de un aspirator de putere, astfel ca solutia sa nu umezeasca in profunzime materialul, eliminand totodata in totalitate praful, murdaria si acarienii. Curatarea prin injectie – extractie este in acest moment cea mai performanta metoda folosita unde se impune o curatare în profunzime, la cele mai inalte standarde si cu rezultate pe masura.

Oferim un serviciu de calitate executat in 4 pasi: 1. Aspirare profunda 2. Curatare prin injectie – extractie cu solutii profesionale , cu aspirator german karcher de cea mai noua generatie 3. Dezinfectare cu aparat german cu abur si solutii dezinfectante AVIZATE 4. Reimprospatare- parfumare cu esente de parfum persistente in timp Avantaje: – curatare in profunzime a tesaturii – dezinfectare cu aparat german cu abur – lasa in urma un parfum placut – intareste fibrele textile, revigoreaza si reda culorile initiale – nu implica risc de toxicitate sau alergie – petele ies in proportie de 99%

Lista Preturi (tva inclus): 1. Covoare si mochete  = 7-8 lei/mp , NEGOCIABIL in functie de starea de mizerie si de suprafata curatata 2. Canapele = 30 lei/loc canapea 3. Fotoliu = 30 lei 4. Scaun = 10-15  lei.

Pentru coltare coltul se considera loc si partea extensibila ( daca se doreste curatata) se taxeaza cu 30 lei

Timp de uscare: 4-6 ore, in perioada de vara timpul de uscare este de maxim 4 ore

Oferim aceste servicii in Timisoara si localitatile invecinate (Sacalaz, Sanmihaiul Roman, Utvin, Giroc, Ghiroda, Dumbravita, Mosnita, Remetea etc). Pentru localitatile din judet, la tariful initial se adauga si banii pentru transport (doar benzina necesara deplasarii).

Pentru alte detalii, informatii suplimentare sau programare va invitam sa ne contactati la 0735.351.388 sau 0724.062.755

SPECIFICATII Acesta este un procedeu de curatare cu apa si solutii profesionale speciale de curatare si dezinfectare ce se preteaza numai materialelor textile lavabile. Canapelele venite in contact cu acizi, benzina, cloroform, alti solventi, marker, toner, pix, carioca, sange se spala pe raspunderea clientului  deoarece aceste pete (care fac obiectul unei curatari chimice) nu se elimina in totalitate ci doar in proportie de 30-90%. Compania nu isi asuma raspunderea pentru petele dificile care nu ies in urma unor procese repetate de spalare, curatare. Eventualele obiectiuni din partea clientului trebuie facute IN MOMENTUL PROBEI DE SPALARE asupra canapelei (fotoliului, scaunului, tapiteriei), continuarea lucrarii facandu-se numai cu acceptul clientului. Bonus iti vom improspata/parfuma tapiteriile cu un ulei esential ales din stocul nostru- ulei esential de citrice, iasomie, trandafiri, mosc .. si altele Intr-un timp foarte scurt trezim la viata culorile adormite ale tapiteriilor si redam astfel frumusetea obiectelor tale de mobilier

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.