Ghidul Serviciilor
Homy, Servicii Curatenie De Inalta Caltate Timisoara
inapoi la firma 119 vizite
Poza Curatenie generala
Foto
Foto

Exista multe firme de curatenie pe piata, dar este foarte important ca atunci cand alegi una dintre ele aceasta sa fie o firma care sa faca o curatenie generala si nu doar superficiala, ci si in locurile nu foarte usor de ajuns.

Firma noastra va ofera un serviciu performant de curatenie generala in Timisoara si in satele din imprejurimi, bazat pe echipamente moderne si o echipa cu experienta indelungata. Ne facem treaba profesionist, la cel mai bun pret din Timisoara si intotdeauna dupa noi ramane ordine, curatenie, ferestre impecabile care lasa lumina sa patrunda, incaperi aerisite si parfumate, covoare moi si lipsite de praf si alergeni, bai igienizate, o bucatarie lipsita de microbi si insuportabilele pete de grasime.

   Apeland la noi economisiti timp si energie si veti avea in schimb o curatenie eficienta si durabila intr-un mediu sanatos lipsit de alergeni si microbi, o CURATENIE BINE FACUTA CU MARE ATENTIE PENTRU DETALII, PENTRU O CASA CURATA SI O VIATA SANATOASA A LOCATARILOR EI.

?   EVALUARE GRATUITA ?   CURATENIE DE 5 STELE ?   PRETURI AVANTAJOASE ?   PERSONAL DE INCREDERE ?   ECHIPA SUPERVIZATA ?   PRODUSE PROFESIONALE

Curatenie cu tehnologia Rainbow

CONCOMITENT SE REALIZEAZA SI DEZINFECTAREA SUPRAFETELOR!

Testele de laborator dovedesc ca Rainbow trece testele de purificare. Combinand un motor pe baza de inductie, un mod de purificare pe baza de apa, si un filtru HEPA Rainbow captureaza 99.99% dintre bacterii.

Acest sistem unic de filtrare cu apa capteaza 99.997% din mizeria de uz casnic. Particulele microscopice care mai raman sunt prinse de Filtrul neutralizator HEPA. Aceasta combinatie de filtrare în două etape elimină aproape 100% din murdărie ?i contaminan?i.

Rainbow foloseste apa, cel mai puternic element al naturii pentru a retine praful si mirosurile si lasa sa intre in casa doar aerul curat, spalat prin apa.

Pret informativ curatenie generala Timisoara 4 lei/mp– pret pentru o singura interventie. Poti beneficia de reduceri substantiale daca optezi pentru un abonament. Pretul include costul echipamentelor, detergenti si solutii, consumabilelor, transportul si forta de munca. PRETURILE AFISATE SUNT CU TITLU INFORMATIV. PRETUL FINAL ESTE STABILIT LA FATA LOCULUI . CONTACTATI-NE SI NE DEPLASAM GRATUIT LA DUMNEAVOASTRA  PENTRU A STABILI PRETUL SI CONDITIILE GENERALE ( ZIUA,ORA, ETC) DE PRESTARE A SERVICIULUI.

 

Operatiuni incluse: – Aspirarea si curatarea mochetei, covoarelor cu aparat RAINBOW si ELECTROBATATOR; – aspirarea pardoselilor – Indepartarea panzelor de paianjen; – Spalarea geamurilor (accesibile) pe ambele parti, a tocariei si a pervazurilor aferente pe interior si exterior; – Stergerea oglinzilor; – Curatarea si dezinfectarea in detaliu a  bucatariei si grupurilor sanitare; – Spalarea faiantei in baie si bucatarie; – Curatarea exterioara a electrocasnicelor; – Stergerea usilor, tocurilor, balustradelor; – Stergerea prafului (mobilier si electronice); – Curatarea prizelor, intrerupatoarelor si plintelor; – Stergerea corpurilor de iluminat, difuzoarelor, aparatului de aer conditionat; instalatiilor de incalzire  – Tratarea cu solutii protectoare a suprafetelor de lemn, sticla, aluminiu, inox; – Stergerea umeda a pardoselilor (parchet, gresie); – Colectarea si degajarea gunoiului; – Curatarea scrumierelor, inlocuirea sacilor menajeri,; – Aerisirea si odorizarea incaperilor; – Udarea plantelor.

Firma Homy all services nu este doar o simpla firma de curatenie,  ci isi doreste sa poata deveni partenerul dumneavoastra eficient in rezolvarea totala  a problemei curateniei oferind servicii, aparatura, accesorii si consumabile de cea mai buna calitate. Oferim aceste servicii in Timisoara si localitatile invecinate (Sacalaz, Sanmihaiul Roman, Utvin, Giroc, Ghiroda, Dumbravita, Mosnita, Remetea etc)

Va vom intrece asteptarile oferindu-va servicii eficiente, personalizate pentru nevoile dumneavoastra si la preturi accesibile!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.