Ghidul Serviciilor
Rainbow Sibiu Servicii In Domeniul Curateniei
inapoi la firma 119 vizite
Poza Spalatorie covoare
Foto

Spalatorie covoare - mochete doar 6.5 ron/mp

Cu preluare si returnare la domiciliu doar 5 ron dus-intors dar comanda minima de 6mp Spalatorie covoare cu livrare la domiciliu Asiguram Calitate prin utilajele moderne pe care le detinem Clatirea si limpezirea covoarelor se face cu masina de spalat covoare automata - centrifuga, iar covoarele se vor preda infoliate. Pentru operatiunea de batere a covoarelor se mai aplica un cost suplimentar de 1 ron/mp. La cerere asiguram operatiunea de dezinfectie (curatare a covorului cu sistemul pe aburi) pentru 2 ron/mp suplimentar.

PROCEDURA 1 Preluare: O masina de la firma noastra vine la dumneavoastra acasa pentru a ridica si transporta covoarele la sediul nostru 2 Desprafuire: Inainte de a fi spalat covorul este introdus intr-o masina care elimina praful. 3 Spalare: Covorul este introdus intr-o masină in care cu ajutorul a 6 perii este spalat pe ambele parti. 4 Centrifugare: Covorul este stors intr-o centrifuga. 5 Uscare: Covorul e uscat intr-o camera speciala unde un aparat mentine temperatura si umditatea constanta. Pentru ca se usuca intr-un timp scurt, covorul nu ramane cu mirosuri neplacute. In plus, timpul de uscare e acelasi, indiferent daca suntem in miezul verii sau al iernii: 6 Covorul este verificat pentru a ne asigura ca a fost complet curatat, iar mai apoi este introdus in ultima masina, in care este periat, parfumat si ambalat in folie de plastic. 7 Dupa un interval intre 3-5 zile lucratoare veti primi inapoi covoarele infoliate si parfumate la domiciliu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.