Ghidul Serviciilor
Rainbow Sibiu Servicii In Domeniul Curateniei
inapoi la firma 119 vizite
Poza Spalatorie tapiterii auto
Foto

Spalatorie tapiterii auto

Cosmetizare auto

Spalatorie tapiterii auto-Cosmetizare interior

La doar 200 ron pentru autoturism 4 locuri Vrei sa ai un interior auto impecabil de curat? Aparatura ultramoderna! Va putem prelua autoturismul de la domiciliul dumneavostra!

Spalare tapiterii auto cu aburi Etape: - Aspirare Interior - Izolare ornamente plastic si alte accesorii - Samponare si periere automat cu aparatul Cyclo (elimina murdaria si petele) - Se extrage mizeria din samponare si se clateste cu aparatul extractie – injectie Autoturisme 200 ron Suv 300 ron Cosmetica de interior Etape - Curatare geamuri la interior si exterior - Curatare bord si ornamente bord - Curatare fete de usi - Samponarea – aspirare scaune fata, banchete spate - Aplicarea de balsam pe tapiteria din piele - Samponare – aspirare plafon - Aplicare de tratament la interior, pe ornamente, suprafete din vinil si piele - Curatarea si samponarea portbagajului Autoturisme 200 ron Suv 300 ron

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.