Ghidul Serviciilor
Ab Tehnic Frigo Consult
inapoi la firma 123 vizite
Poza Consultanta Climatizare interioara
Foto

Un climat interior confortabil este esenţial pentru a spori performanţa activităţii desfăşurate şi pentru creşterea productivităţi, a calităţii produselor. O instalaţie fără tiraj care asigură o cantitate suficientă de aer proaspăt, o temperatură plăcută şi umiditatea adecvată a aerului reprezintă aspecte deosebit de importante.

Proiectarea optimă a climatului interior dorit diferă de la clădire la clădire şi depinde de structura camerei. Clădirile de birouri vor avea un climat interior optim diferit de cel al întreprinderilor sau al sălilor de sport. Proiectarea sistemelor ar trebui să aibă la bază structura fiecărei camere.

În funcţie de structură se poate realiza proiectul. Un sistem de manevrare şi distribuire a aerului, corect dimensionat este esenţial pentru rezultatul final. Pentru recuperatoarele de căldură care implică costuri scăzute de funcţionare, ar trebui luate în calcul sistemele de încălzire la temperaturi joase, pompele de căldură şi condiţiile meteorologice (temperatură, vânt, soare, apă de suprafaţă, apa subterană).

Adesea, compania se implică în realizarea şi proiectarea instalaţiilor frigorifice industriale în combinaţie cu sisteme de climatizare interioară. Îndeosebi, utilizarea căldurii irosite de o instalaţie frigorifică reprezintă o provocarea pentru a crea o combinaţie între echipamentele frigorifice şi instalaţiile de încălzire, ventilaţie şi de climatizare (HVAC-„Heating, Ventilation, and Air Conditioning).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.