Ghidul Serviciilor
Ab Tehnic Frigo Consult
inapoi la firma 123 vizite
Poza Consultanta fabrici bere, lapte, bauturi
Foto

Noi, echipa AB TEHNIC, reprezentăm unul dintre furnizorii renumiţi cu specializare în proiectarea, tehnologia şi realizarea proiectelor la cheie din cadrul firmelor  producătoare de lactate, a fabricilor de bere, de băuturi şi a instalaţiilor frigorifice.

În plus, centrându-ne atenţia pe munca de tip Cercetarea şi Dezvoltare, promovăm tehnici avansate pentru a realiza proiecte la cheie în industria lactatelor, a berii, a băuturilor şi a instalaţiilor frigorifice. În prezent, bazându-ne pe ani de cercetare şi muncă asiduă, tehnicile şi sistemele noastre sunt acceptate şi recomandate atât pe plan intern cât şi internaţional.

Deoarece suntem o companie care acordă un interes deosebit clienţilor, oferim acestora soluţii complete, asigurându-le programe de instruire în vederea instalării, a funcţionării instalaţiei şi consultanţă privind orice întrebare despre  produsele noastre.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.