Ghidul Serviciilor
Autoxpert Service Auto Multimarca Timisoara
inapoi la firma 84 vizite
Poza Servicii Incarcare Freon auto
Foto

Aerul conditionat al masinii este un sistem foarte important caruia soferii, deseori, nu ii acorda suficienta importanta in ceea ce priveste intretinerea.

Important: Operatia de verificare si incarcare a sistemului de aer conditionat se recomanda a fi efectuata o data pe an si doar intr-un service autorizat!

Etapele unei incarcari cu freon a sistemului de aer conditionat: 1. extragerea freonului din instalatie prin intermediul unui echipament special si reciclarea acestuia; 2. indepartarea umiditatii din sistemul de aer conditionat si a impuritatilor depuse, continute de ulei; 3. uleiul recuperat este colectat intr-un recipient special; 4. dupa vidarea instalatiei, pentru a indeparta umiditatea din sistem, se efectueaza reumplerea instalatiei cu cantitatea de freon si ulei , prescrisa de producator; 5. se efectueaza testele de functionare , pentru verificarea parametrilor instalatiei; 6. in final se deparaziteaza conductele si gurile de aerisire ale sistemului de clima printr-un spray-sonda.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.