Ghidul Serviciilor
Autoxpert Service Auto Multimarca Timisoara
inapoi la firma 84 vizite
Poza Tinichigerie, vopsitorie auto
Foto
Foto

Remedierea tuturor daunelor de caroserie este sustinuta de AUTOXPERT printr-un program de decontare directa cu toti asiguratori de pe piata romaneasca, atat CASCO cat si RCA, fara implicarea dumneavoastra din punct de vedere financiar. In situatia neplacuta a unui accident auto, puteti apela cu incredere la serviciile de tinichigerie oferite de unitatea noastra de service.

Utilizand tehnologii moderne si performante, echipamente si materiale speciale, specialistii nostri executa rapid si eficient aceste lucrari, redand masinii dumneavoastra aspectul initial. Promptitudinea in executarea lucrarilor este un factor esential in colaborarea AUTOXPERT cu clientii, atat companii ce detin parcuri auto, cat si clientilor persoane fizice.

Atelierul de vopsitorie este dotat cu o cabina de vopsitorie ultramoderna si impreuna cu zona de pregatire, elimina praful si alti factori externi din procesul de vopsire asigurandu-se astfel o calitate superioara a tuturor lucrarilor. Tehnologia de vopsire pe baza de apa intruneste toate conditiile de mediu impuse de standardele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.