Ghidul Serviciilor
Roll Serv
inapoi la firma 95 vizite
Poza Tractari Auto
Foto
Foto

Tractam autoturisme, autoutilitare si autocamioane defecte sau avariate, cu autoplatforma specializata, in Buzau  si in zonele limitrofe cat si pe teritoriul tarii. Oferim rapiditate in transport, avem personal calificat mereu pregatit pentru a raspunde cerintelor dumneavoastra. Putem transporta la destinatie si pasagerii vehiculului pe care il tractam.

Este bine sa fiti pregatiti pentru tractarea autovehiculului in caz de defectiune sau accident mai inainte sa se intample. O idee buna este sa aveti memorat in telefon numarul firmei noastre

Intervenim in cel mai scurt timp posibil la locul indicat de dumneavoastra cu o autospeciala de tractari, ajutandu-va astfel prin transportarea autovehiculului la destinatia aleasa de dumneavoastra. In situatia alegerii service-ului nostru pentru reparatia autovehiculului avariat puteti beneficia de o reducere de 20% la serviciul de transport precum si de discounturile promotionale din cadrul service-ului.

Comanda acum la telefon: 0756060628  sau email alin.titor@autorolla.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.