Ghidul Serviciilor
Kari Advertising Production
inapoi la firma 97 vizite
Poza Mape prezentare
Foto

Mape de prezentare - constau de obicei dintr-un carton gros, pliat in jumatate cu buzunare pentru a pastra documentele necesare. Mapa de prezentare funcționeaza de multe ori ca cea a unui dosar in scopuri de organizare . Acestea pot fi fie imprimate sau simple si pot fi folosite, printre altele, ca un instrument pentru prezentari de afaceri pentru clientii pentru a ajuta la procesul de vanzare . Mapele de prezentare fac parte dintre cele mai bune moduri de a pastra si organiza materiale promotionale si de marketing atunci cand le prezentati unui client. Mapele de prezentare pot fi printate pe carton mat sau lucios, standard sau special, plastifiate mat sau lucios. Buzunarul mapei este pretaiat pentru cartea dvs de vizita. Mapele pot fi la un big (o indoitura) sau la doua biguri, cu cotor de 5mm, dimensiuni A4 sau A5 inchis, depinde de preferinta fiecarui client

Oferim servicii de grafica / design si aranjare pentru tipar. Transport gratuit in Bucuresti la comenzi de peste 100 lei.

Pentru alte specificatii (daca se adauga plastifiere sau daca se vor tipari fata-verso) ale mapelor de prezentare, va rugam sa ne trimiteti o cerere de pret.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.