Ghidul Serviciilor
Kari Advertising Production
inapoi la firma 97 vizite
Poza Sistem Roll-up
Foto

Un sistem roll-up este un sistem expozitional portabil, alcatuit dintr-un suport de aluminiu în care este rulat un material din polipropilena personalizata, cu picioare de sustinere rabatabile si o tija de aluminiu pentru fixare in pozitie desfasurata. Sistemul retractabil al roll-up-ului de tragere a printului in caseta asigura atat protectia printului cat si un montaj usor si rapid. Standul strans are o portabilitate ridicata, fiind folosit cu precadere pentru expozitii, evenimente , prezentari etc. Promoveaza practic si eficient afacerea sau produsul tau cu ajutorul sistemelor roll-up, ideale in diferite campanii publicitare, restaurante, vitrine, targuri si expozitii, sali de asteptare, etc.

Vrei un sistem roll-up ieftin? Ai gasit! Pretul sistemului roll-up dimensiune 85cm x 200cm : 179 lei bucata Roll-up-ul cuprinde: mecanismul de aluminiu, husa de trasnport si printul full policromie pe polipropilena

Oferim servicii de grafica si aranjare pentru tipar. Transport gratuit in Bucuresti la comenzi de peste 100 lei.

Pentru tiraje mai mari, alte finisari (plastifiere mata sau lucioasa a printului) sau alte dimensiuni a sistemului roll-up, va rugam sa ne trimiteti o cerere de pret si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.