Ghidul Serviciilor
Maky Design Active8
inapoi la firma 110 vizite
Poza Lonicera (Afin siberian)
Pret: 20 RON
Foto

Originar din Europa de Nord, Asia şi America de Nord, ajunge la înălţimi de 1,2 metri şi produce multe fructe de culoare albastru închis . Este foarte rezistenta la îngheţ si la secetă .

Lonicera este usor de cultivat, dar trebuie cel putin doua plante pentru o polenizare incrucisata. Lonicera este foarte rezistent la temperaturi scazute si la seceta .Florile sunt mici, de culoare alb-galbui si au un parfum puternic, infloresc chiar din luna februarie.Fructele sunt boabe alungite (2cm), de culoare albastru inchis si acoperite cu bruma ,avand un gust foarte bun. Fructele se coc in luna iunie ,sunt cazuri cand pot fi culese si la sfarsitul luni mai. Fructele contin antioxidanti ,minerale si vitamine importante cum ar fi vitamina C si B (B1,B2,B9) ele fiind folosite in tratarea gastritei,tulburari ale tractului gastro-intenstinal, boli cardiovasculare, boli ale ficatului,sangerari nazale.Din flori si frunze uscate putem trata boli ale gurii si gatului si boli ale pielii si arsuri. Din fructe se fac sucuri, gem si compot

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.