Ghidul Serviciilor
Transeb - Transport Rutier Intern Si International De Marfa, Sebes / Alba
inapoi la firma 87 vizite
Poza Spalare KLT
Foto

Compania noastra va ofera un serviciu de curatare profesionala a KLT-urilor si a navetelor, aceasta reprezentand o activitate pe care desfasuram cu succes gratie echipamentelor tehnologice de ultima ora pe care le utilizam, respectiv masini de spalare industriala marca Kerres. Inovarea constanta, precum si experienta anterioara ne-au dat posibilitatea de a intelege care sunt adevaratele necesitati ale clientilor nostri din variate medii de activitate.

Prin intermediul cunostintelor acumulate in ceea ce priveste tehnica de spalare a KLT-urilor, compania noastra este cea care va poate oferi cele mai bune solutii in acest sens.Dezvoltarea continua a mediilor de activitate din industria automotive, industria alimentara si nu numai a impus totodata si gasirea unor solutii eficiente si calitative in ceea ce priveste curatarea profesionala a KLT-urilor. Masina de spalat pe care o utilizam in procesul de igienizare al KLT-urilor va asigura un proces de curatare automatizat si in conformitate cu cele mai noi standarde calitative.

In prezent, pentru procesul de spalare profesionala a KLT-urilor utilizam o masina de spalat moderna marca Kerres, masina recunoscuta in intreaga lume pentru capacitatea impresionanta de a igieniza un numar mare de KLT-uri, navete, blistere, ambalaje componente auto, cutii de plastic, tavi termoformate, precum si spalarea de suporti metalici sau nemetalici sau diverse ambalaje. Prin intermediul acestei masini performante putem asigura spalarea a peste 500 de KLT-uri/h si peste 10.000 KLT-uri pe zi.Masina de spalat profesionala marca Kerres poate asigura cel mai inalt standard de curatare gratie tehnologiilor noi pe care aceasta le utilizeaza. Dintre avantajele de baza ale acestei masini este important de mentionat faptul ca dispune simultan atat de un uscator cu aer cald, precum si de unul cu aer rece, in functie de tipul de ambalaj care trebuie igienizat. Totodata, masina asigura un proces de clatire prin igienizare la temperatura de 90°C.

De ce sa alegeti spalare KLT-uri de la TranSeb Logistic:

  • Sistem de curatare complet ecologic pentru diverse tipuri de ambalaje precum: KLT-uri, navete, blistere, tavi, paleti metalici sau memetalici, capace, precum si placi termoformate.
  • O instalatie de ultima generatie care poate asigura cele mai inalte standarde calitative de spalare si curatare a KLT-urilor si a altor tipuri de ambalaje si care ofera un randament foarte ridicat in procesul de igienizare.
  • Spalare si uscare profesionala a KLT-urilor si a altor ambalaje specifice fiecarui mediu industrial in parte.
  • Incredere si profesionalism prin furnizarea unor servicii de inalta performanta pe baza experientei acumulate.
  • Asiguram transportul ambalajelor de la/catre client cu mijloacele proprii. Societatea noastra dispune de camioane pentru transport de la 1,5 pana la 24t.

    Ne puteti contacta pentru detalii suplimentare

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.