Ghidul Serviciilor
Buna Vestire, Cabinet Fizioterapie Timisoara
inapoi la firma 101 vizite
Poza Kinetoterapie
Foto
Foto

In cadrul cabinetului medical Buna Vestire din Timisoara puteti beneficia de tratamente de kinetoterapie alaturi de fizioterapie, masaj si reflexoterapie. Indicatiile kinetoterapiei:

In societatea moderna, recuperarea medicala reprezinta un domeniu de mare actualitate, aflat intr-o continua dezvoltare. Practic toata afectiunile din toate ramurile medicale pot beneficia de tratamente de recuperare medicala.

In acest cadru kinetoterapia (terapia prin miscare) ocupa poate locul cel mai important, chiar daca la noi in tara acest loc este inca pe nedrept ocupat de fizioterapie(electroterapie, fototerapie, hidrotermoterapie, balneoterapie). Aceasta situatie se datoreaza unor mentalitati invechite, educatiei sanitare precare a populatiei si lipsei de specialisti in kinetoterapie. Pentru recuperarea fortei musculare si a mobilitatii articulare kinetoterapia este obligatorie si de neinlocuit, chiar daca se insoteste de masaj si fizioterapie. Glumind un pic, din punctul nostru de vedere, atat timp cat pacientul respira, kinetoterapia este o alternativa de prima alegere pentru tratament.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.