Ghidul Serviciilor
Buna Vestire, Cabinet Fizioterapie Timisoara
inapoi la firma 101 vizite
Poza Masaj
Foto
Foto
Foto

Desi considerat de catre unii un lux, in lumea de azi, in care bolile provocate de stres sunt tot mai numeroase si mai grave, masajul, de orice fel, trebuie sa devina parte integranta din cotidian pentru fiecare dintre noi. Beneficiile masajului, reflexoterapiei, kinetoterapiei si fizioterapiei sunt uimitoare, de aceea, orice om trebuie sa descopere si sa pretuiasca in scop profilactic sau tamaduitor efectele acestor terapii naturiste. Masajul reprezinta prelucrarea metodica a partilor moi, prin mijloace manuale sau mecanice, in scop fiziologic, curativo-profilactic sau terapeutic. Se realizeaza prin framantarea, mangaierea si apasarea sistematica a tesuturilor cu scopul de a induce o crestere a starii de bine, o imbunatatire a starii de sanatate, precum si o relaxare totala. Gama afectiunilor in care se foloseste masajul ca terapie este extrem de larga. Cu exceptia catorva contraindicatii, practic nu exista limite pentru aplicarea acestuia. Indicatiile si contraindicatiile trebuie sa tina seama si de particularitatile individuale ale pacientului si ale bolii. Cotraindicatiile masajului:

Puteti alege intre mai multe tipuri de masaj:

Masajul terapeutic In cabinetul nostru, masajul terapeutic este prescris si efectuat doar de catre medici. Efecte si beneficii:

Masajul terapeutic intereseaza segmente de corp a caror patologie poate fi influentata si ameliorata. De exemplu:

Masajul de relaxare Efecte si beneficii:

In cabinetul nostru masajul de relaxare este efectuat pe intreaga suprafata a corpului cu uleiuri naturale de levantica, menta, migdale sau magnolie intr-o atmosfera reconfortanta data de aromoterapie si meloterapie. Terapia se adreseaza tuturor persoanelor, mai ales celor cu un ritm de viata intens(stresant) ce vor sa-si mentina sanatatea si sa combata stresul intr-un mod natural. Masajul anticelulitic Beneficii si efecte:

In cabinetul nostru masajul anticelulitic este efectuat cu produse profesionale de cea mai buna calitate din gama ARDES si cu uleiuri 100% naturale din plante. Desi tehnicile de masaj aplicate au mai mare intensitate decat in cazul masajului clasic, acestea nu trebuie sa duca la aparitia echimozelor la nivelul tegumentului asa cum, cu mare pompa, ‘unii specialisti’ promoveaza. Realizat la modul profesionist masajul anticelulitic, pe langa latura sa estetica, aduce pacientei toate celelalte beneficii ale masoterapiei. In acelasi timp nu trebuie ignorata contributia dietei si a sportului pe care le recomandam individualizat pentru fiecare pacient(a) in parte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.