Ghidul Serviciilor
Grosu Dermatology Timisoara
inapoi la firma 113 vizite
Poza Tratamente corporale cu laser
Foto

Tratament vascular cu laser: tratamentul cuperozei, rosaceei, hemangioamelor

Afectiunile vasculare apar datorita pierderii elasticitatii peretelui vascular sub actiunea mai multor factori precum ortostatismul prelungit, factori genetici ,expunerea prelungita a zonei la surse de caldura (sauna, bai fierbinti, impachetari calde).

Afectiunile vasculare  intalnite in practica dermo-cosmetica  sunt teleangiectaziile(dilatatiile vasculare), capilarele sparte, stelutele vasculare(speider  veins), rosaceea (afectiune vasomotorie, cel mai des la nivelul fetei, sub forma unei arii rosiatice formata din multiple vase de singe fine), vene subtiri, varicozitati fine, toate situate foarte superficial. Sunt inestetice si destul de greu de ascuns.

Fiind localizate superficial, aceste modificari vasculare practic nu prezinta un rol functional major la nivelul circulatiei si tocmai de aceea indepartarea acestora nu duce la nici o consecinta nedorita, neprezentand nici complicatii ulterioare.

ClearScan - tratament vascular cu laser este un nou sistem laser ce utilizeaza energia infrarosu si noi standarde de tratament pentru multe afectiuni ale pielii. Mecanismul este simplu, raza laser traverseaza pielea, energia laser este absorbita de catre hemoglobina din vasele de sange, pe care le inchide si le elimina.

Clinica Dermato-Cosmetica Grosu Dermatology utilizeaza  tratamentul vascular cu laser ClearScan  pentru a reda pielii dvs aspectul tanar. Capilarele sparte si alte structuri vasculare vizibile vor fi eliminate cu blandete de pe suprafata pielii. ClearScan - tratament vascular cu laser are capacitatea de a asigura un tratament optim. Vasele de suprafata vor fi incalzite preferential de lumina laser si vor deveni mai putin observabile.

Clear Scan poate trata cuperoza,rosaceea, roseata , teleangiectaziile,stelutele vasculare, capilare sparte, chiar si varice. Pot fi tratate toate tipurile de piele, iar ariile mai solicitate pentru tratament sunt fata, gatul, decolteul si picioarele.

Se pot trata si leziuni tumorale benigne cum sunt hemangioamele (tumorete vasculare benigne de culoare rosie cu o zona centrala plata). In aceste cazuri riscurile sunt  minore ,exista si situatii unde va fi necesar tratamentul repetat in functie de raspunsul la tratament si de rezultatul dorit.

Nu este necesara anestezia locala, medicii nostrii va vor oferi informatii despre optiunea anesteziei locale pentru a evita orice discomfort pe parcursul tratamentului. Va pot fi oferite produse de ingrijire si intructiuni pentru utilizare. Aceste produse vor reduce riscul de aparitie a unor inflamatii si infectiilor si va vor asigura o recuperare rapida.

Toate vasele distruse de laser vor fi reabsorbte de corpul dvs dupa o perioada de timp in cursul unui proces fiziologic de curatare. Majoritatea capilarelor nu vor mai fi vizibile aproape instant, deoarece nu vor mai contine sange circulant. Pielea va fi foarte sensibila la actiunea razelor UV, asa ca trebuie evitata expunerea pana la recuperearea completa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.