Ghidul Serviciilor
Grosu Dermatology Timisoara
inapoi la firma 113 vizite
Poza Tratamente faciale cu laser
Foto

Micropeeling-ul cu laser reprezinta o exfoliere superficiala a epidermei pana la o remodelare usoara a dermului, a carei adancime este controlata cu ajutorul computerului laserului,astfel ca se obtine o exfoliere epidermica uniforma.Uniformitatea exfolierii tegumentare reprezinta unul dintre avantajele peelingului laser in comparatie cu peelingurile chimice sau altele,care se executa manual.  Procedura este ajustata individual si este stabilita impreuna cu medicul dumneavoastra  , in functie de natura afectiunilor ce vor fi tratate.

Remodelarea cutanata cu laser  (peeling cu laser, laserabraziune, resurfacing) este una dintre cele mai moderne metode de remodelare a tenului si a devenit extrem de populara printre metodele de tratament antiaging din tarile occidentale,unde practic s-a renuntat la peelingirile executate manual.Mai tineti minte emisiunile de educatie estetica din clinicile americane de pe Discovery Chanal?Ei,acele peelinguri se efectuau cu laserul dermatologic Sciton.

Tehnologia laser Sciton  Er: Yag 2940 nm poate realiza aÅŸa numitul peeling laser la o adâncime variabila cuprinsa intre 5-50 microni,reglată computerizat  în funcÅ£ie de afecÅ£iunea pielii, dar ÅŸi de perioada pe care o are la dispoziÅ£ie pacientul in vederea recuperarii postprocedură. Cu alte cuvinte, se pot lua in consideratie toate doleantele pacientului.Un alt beneficiu adus de laser tenului este stimularea fibrelor de colagen din dermul profund,contractia carora duce,deasemenea, la estomparea sau stergerea ridurilor atat fine,cat si profunde.IndicaÅ£iile peelingului laser sunt: ridurile fine ÅŸi medii, cicatrici postacnee, keratoze, leziunile pigmentare,îmbunătăţirea texturii pielii.

Prin comparatie,profunzimea la care poate se ajunga un peeling chimic sau dermabraziunea este de maxim 20 microni,profunzime care nu poate rezolva o gama larga de afectiuni,decit daca se repeta de foarte multe ori.In plus,menevrele executate manual nu pot fi la fel de precise ca cele executate sub control computerizat.

Peeling-ul Sciton cu laser reprezinta o exfoliere partiala sau in totalitate a stratului epidermic (20-50 microni) si se poate efectua cu anestezie locala sau generala,in functie de cerere sau sensibilitate proprie. Profunzimea in stratul superior al pielii la care ajunge tratamentul cu laser depinde de problema tratata.

Veti simti pielea mult mai catifelata, mai sanatoasa, mai elastica, iar schimbarea va fi vizibila imediat atat in textura cat si in nuanta, comparativ cu microdermoabraziunea.

Simptomele ce pot apare dupa sedinta de tratament sunt asemanatoare arsurilor solare. Roseata va disparea in a treia zi si va fi usor de acoperit cu machiaj in a patra zi. Vindecarea dureaza 3-4 zile, in aceasta perioada se recomanda o mentinere riguroasa a igienei zonei tratate si aplicarea unei creme protectoare regenerante.Sedinta de tratament poate fi realizata joi sau vineri, asa ca va puteti intoarce la lucru urmatoarea zi de luni.

Va asteptam la clinica de estetica Grosu Dermatology Timisoara pentru un tratament personalizat si pentru a vedea oferta completa de servicii si tratamente medicale si cosmetice, iar pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.