Ghidul Serviciilor
Grosu Dermatology Timisoara
inapoi la firma 113 vizite
Poza Tratamente faciale cu laser
Foto

Tratament laser pentru pete pigmentare ,xantelasme

Terapiile laser BBL tehnologia Broadband Light şi MicroLaserPeel (MLP)  sunt foarte eficiente in reducerea pistruilor sau efelidelor, a petelor solare, petelor datorate varstei, maculelor „cafe au lait”, modificarilor pigmentare ale mainilor  si in stimularea productiei de colagen cu imbunatatirea texturii, a tonusului pielii.Deasemenea,terapiile cu laser si-au dovedit eficienta in tratamentul xantelasmelor-puncte de grasime de diferite dimensiuni,acumulate anormal la nivelul pleoapelor.

Exista mai multe tipuri de tratamente laser in functie de nevoile pacientului. Aceste metode se pot folosi singure  sau tratamente combinate pentru ameliorarea tuturor aspectelor pielii imbatrinite.

Laser BBL tehnologie Broadband Light şi MicroLaserPeel (MLP) pot  trata petele pigemntare, indiferent de cauza formarii lor in mod eficient.  

Energia luminii emise de de BBL  va fi usor absorbita de melanina nedorita, responsabila de aparitia leziunilor pigmentate in straturile superioare ale pielii. In urmatoarele cateva zile leziunile pigmentate vor forma o crusta inchisa la culoare care va cadea in cursul procesului de vindecare.

MicroLaserPeel actioneaza in mod diferit. Este un laser intra-epidermic care elimina precis straturile exterioare superficiale ale pielii. Leziunile pigmentare pot fi eliminate prin tratamentul intregii zone, sau prin tratamentul petelor individual.  Fiecare procedura permite pacientilor o recuperare rapida cu obtinerea unei schimbari a  texturii, pielea devine fina, catifelata si elastica , si mult mai sanatoasa.

Va asteptam la clinica de estetica Grosu Dermatology Timisoara pentru un tratament personalizat si pentru a vedea oferta completa de servicii si tratamente medicale si cosmetice, iar pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.