Ghidul Serviciilor
Grosu Dermatology Timisoara
inapoi la firma 113 vizite
Poza Tratamente faciale cu laser
Foto

Tratament laser pentru reducerea ridurilor,porilor dilatati

Ridurile reprezinta o cuta  sau un sant in piele, care se formeaza datorita actiunii musculaturii situate imediat sub aceasta.

Porii dilatati sau pielea "in coaja de portocala" apare ca urmare a hipertrofiei glandelor sebacee cu o hipersecretie de sebum la nivelul fetei si nu numai.Tratamentul de reducere al porilor dilatati sau deschisi se face cu ajutorul laserului.In functie de gravitate,se pot folosi metode minim invazive ca peelingul cu laser sau laserul profractional(2940nm),sau metode neinvazive ca fotorejuvenarea Thermascan sau IPL.

Se cunosc  doua categorii de riduri, riduri fine, de suprafata si riduri profunde.  

Cel mai adesea  varsta, dar si lipsa somnului, a vitaminelor sau hidratarii, fumatul, stresul, expunerea la radiatii ultraviolete,  insuficienta ingrijire zilnica duc la aparitia ridurilor. Mostenirea genetica are un rol important dar nu definitoriu. Factorii de mediu si modul de viata sunt implicati in aparitia si dezvoltarea ridurilor.

Ridurile se pot forma  atat la nivelul fetei cat si in alte zone cum ar fi brate, gat, decolteu, intermamar si submamar, dar si la nivelul mainilor. Cele mai vizibile si din acest motiv cele mai suparatoare sunt cele cu localizare la nivelul fetei.

Metodele de prevenire ale aparitiei ridurilor au scopul de a pastra calitatii pielii. Prevenirea aparitiei ridurilor presupune inlaturarea sau diminuarea expunerii la factorii mai sus mentionati, aplicarea de creme cu factor de protectie solara cat mai ridicat, folosirea unor creme grase in perioadele reci si a unor creme hidratante in perioadele calde , mai ales ca in tara noastra clima este uscata, evitarea expunerii la curenti de aer puternici, fie vara, fie iarna.

Ingrijirea zilnica, folosirea unor produse cosmetice corespunzatoare particularitatilor tenului fiecaruia trebuie incepute devreme, insa, de la un anumit moment, ele trebuie completate cu tratamente profesionale impotriva ridurilor recomandate si realizate de specialisti in domeniu.

Clinica Dermato-cosmetica Grosu Dermatology  recomanda peelingul in profunzime - Contour Laser Skin Peel (exfoliere conturata a pielii cu laser) - ideal pentru a reduce ridurile si  reda tineretea naturala a pielii.

Tratamentul Contour se adreseaza tuturor tipurilor de piele. Cele mai solicitate tratamente sunt pentru fata, gat si zona decolteului, maini. Discutati cu medicul dvs care va sunt recomandarile de tratament.

Aceasta procedura poate aduce beneficii extrem de importante pacientilor care nu doresc o interventie chirurgicala. Denumita si "lifting fara incizii", interventia aduce beneficii asemanatoare unui lifting chirurgical.

Utilizam sistemul Contour pentru a inlatura liniile fine de suprafata, ce for fi inlocuite cu tesut nou crescut. Numai sistemul Contour are capacitatea de a asigura un tratament optim nevoilor pielii dvs. Ridurile vor fi mai fine si vor deveni tot mai putin vizibile, unele vor disparea cu totul.

Interventia se poate realizeaza cu o anestezie locala iar ochii va vor fi protejati cu ochelari speciali. Raza laser Contour va fi emisa printrun dispozitiv dirijat de computer care va scana automat ariile ce sunt tratate. Veti auzi o pocnitura de elastic sau un zgomot pulsatil, pe masura ce raza indeparteaza cu blandete stratul exterior de celule al pielii dvs.

Este important sa urmati recomandarile noastre, va putem oferi si produse speciale de ingrijire si intructiuni pentru utilizare. Aceste produse vor reduce riscul de aparitie a unor inflamatii si infectiilor si va vor asigura o recuperare rapida.

Timpul de recuperare depinde de profunzimea tratamentului, si poate varia in functie de pacient. Va puteti astepta sa apara o roseata (eritem) care poate persista o perioada de timp.

Va asteptam la clinica de cosmetica Grosu Dermatology Timisoara pentru un tratament personalizat si pentru a vedea oferta completa de servicii si tratamente medicale si cosmetice, iar pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.