Ghidul Serviciilor
Centrul De Limbi Straine Eurolenguas
inapoi la firma 64 vizite
Poza Cursuri limbi straine pentru companii
Foto

Avem o experienta de sase ani in organizarea cursurilor pentru companii. Centrul de limbi straine Eurolenguas din Iasi pune accentul pe invatarea rapida si eficienta. De aceea, personalizam fiecare oferta de cursuri de limbi straine, la cerere. Pachete complete:

Cursurile, generale sau specializate, in functie de domeniul de activitate, se pot organiza la sediul Centrului Eurolenguas sau la sediul companiei beneficiare.Cursantii vor sustine un test de diagnoza initiala si o testare finala care va evidentia nivelul de cunostinte dobandite, reflectat intr-un certificat bilingv, care atesta nivelul de cunostinte conform Cadrului Comun European de Referinta pentru limbile straine.Prin urmare, fie ca sunteti managerul unei companii straine si vreti sa va perfectionati cunostintele de limba romana, fie ca angajatii dumneavoastra romani trebuie sa invete sau sa aprofundeze limbi straine, la Centrul Eurolenguas avem experienta necesara sa raspundem cerintelor dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.