Ghidul Serviciilor
Evaudit Invest - Contabilitate / Fiscalitate, Consultanta Afaceri Iasi
inapoi la firma 121 vizite
Poza Salarizare personal
Foto

Administrarea biroului de salarizare din cadrul departamentului de resurse umane se poate dovedi o activitate foarte complicata intrucat necesita atat cunostinte de natura tehnico-economica privind stabilirea si indeplinirea normelor de productie cat si de natura fiscala privind respectarea legilor care reglementeaza contributiile sociale si impozitul pe venit.

Statul schimba permanent legislatia privind sistemul de asigurari sociale si pensii, privind ajutorul de somaj, privind asigurarile de sanatate si alte legi specifice, ingreunand astfel activitatea biroului de salarizare. Dar statul de salarii trebuie intocmit intotdeauna corect si la timp pentru ca salariatii muncesc constiincios si au dreptul la remuneratie.

Apeland la profesionisti si externalizand activitatile de salarizare scapati de o situatie complicata si neplacuta. Indiferent de marimea firmei sau complexitatea lucrarilor, noi putem administra activitatea de salarizare la timp si cu un cost competitiv.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.