Ghidul Serviciilor
Atex Computer Cluj Napoca - Service It, Software, Hardware, Retele De Calculatoare
inapoi la firma 187 vizite
Poza Garantii service
Foto

1. Garantia produselor- Toate produsele comercializate de ATEX Computer sunt cu garantie nationala sau internationala sustinuta de service-ul nostru sau de service-uri autorizate ale partenerilor sau ale producatorilor (retele de service-uri nationale) .- Toate produsele se livreaza sigilate si in ambalajul original al producatorului .- Toate produsele comercializate provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori.- Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie emis de ATEX Computer si se supun legilor in vigoare.

2. In service autorizat al producatorilor

Orice produs comercializat de ATEX Computer si insotit de certificat de garantie al producatorului se supune procedurii de lucru aflate pe acel certificat si se repara sau inlocuieste numai in retelele de service aflate in certificatul de garantie al producatorului.

Produsul defect trebuie prezentat acelor centre de service aflate in reteaua de service a producatorului. O parte din aceste service-uri se regasesc in lista de mai jos.Atentie: Produsele ce vin cu certificatul de garantie al producatorului in original nu se aduc in serviceul ATEX Computer, ci se predau numai retelelor de service autorizat ale producatorului.Deteriorarea, stergerea sau pierderea etichetei cu serialul produsului duce la pierderea garantiei. NU SE ACCEPTA PRODUSUL IN NICI UN SERVICE FARA ACEST SERIAL

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.