Ghidul Serviciilor
Baurent - Inchirieri Si Vanzari Nacele Noi Si Second Hand, Sibiu
inapoi la firma 196 vizite
Poza Relocari industriale
Foto

Serviciile de relocari industriale presupun atentie si maiestrie deosebita. Spre deosebire de multe firme concurente, noi punem pret pe detalii atunci cand vine vorba de mutat piese si masini din industrie. Fie ca vorbim doar de stramutarea unui singur echipament, fie ca vorbim de relocarea unei intregi sectii de productie sau chiar de mutarea unei fabrici, proiectul dumneavoastra este in siguranta la noi! Analizam toti factori determinanti ai proiectului dumneavoastra, acordand atentie deosebita riscului pe care il minimizam pe cat de mult posibil. Folosim atat echipamente bine intretinute, cat si personal foarte bine instruit, astfel incat mutarea dumneavoastra sa se desfasoare rapid si fara dureri de cap.

In general, departamentul nostru de mutari si relocari industriale presteaza urmatoarele servicii :

Prestam servicii de relocari industriale in urmatoarele domenii: - industria auto (Automotive), industria textila, industria usoara, industria grea, constructii masini unelte, fabrici de var, fabrici de ciment, industria alimentara, etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.