Spaghetti fara gluten cu quinoa 250g
Caracteristici: produse bio, bogat in proteine, fara gluten. Descriere produs: Paste bio specialitate de tip spaghetti cu 5% quinoa alaturi de porumb si orez, cu gust unic. Produs garantat fara gluten. Ingrediente: faina de porumb*, faina de orez, faina de quinoa*, emulsifiant: lecitina de floarea soarelui * ingredient provenit din Agricultura Ecologica Alergeni: 0 Conditii de pastrare: a se pastra intr-un loc uscat si racoros Termen de valabilitate: 24 luni Tara de origine: Agricultura UE / non UE Fabricat: Italia Recomandari de preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 7-9 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere. Certificator: Bioagricert, Certificat: IT-BIO-007 Valoare energetica la 100g 363kcal sau 1539kJ Proteine 7.4g Grasimi 1.7g din care acizi grasi saturati 0.4g Carbohidrati 79g din care zaharuri 4g Fibre 2g Sare mai putin de 0.1g Gramaj: 250g