Ghidul Serviciilor
Matei Urbanism O Linie Moderna De Vopsire In Camp Electrostatic Bucuresti
inapoi la firma 76 vizite
Poza Vopsire in camp electrostatic
Foto

Principalul domeniul de activitate pe care il reprezentam este servciul de vopsire in camp electrostatic.

Avem experienta necesara si echipamentele ideale care ne pot ajuta foarte mult in dezvoltarea acestui procedeu cu un ritm de 300 metri patrati/zi.

Vopsirea in camp electrostatic este o tehnologie relativ noua in ceea ce priveste vopsirea pentru elemente metalice si nu numai, deoarece a aparut recent. Aparitia acestui tip de vopsire este strans legata de nevoile stringente de a imbunatati procesul de vospire, pentru a obtine o calitate superioara, durabilitate, si de asemenea eficienta in vopsire.

Totodata aceasta tehnica de vopsire electrostatica a castigat mult teren in raport cu celelalte tehnici traditionale de vopsire prin folosirea de lichide. Noi putem oferi aceste servicii tinand cont de toate cerintele pe care le aveti, ceea ce inseamna ca rezultatul final va va incanta pe deplin. Vopsirea electrostatica este mult mai eficienta, deoarece nu mai este nevoie de un timp indelungat pentru pregatirea suprafetelor de vopsire sau pentru executarea acesteia, iar vopsitoria electrostatica poate oferi flexibilitate si o mai mare eficienta in procesul de vopsire.

Pe langa acest avantaj reprezentat de optimizarea timpului de lucru, aceasta tehnologie de vopsire cu pulberi poate oferi si alte beneficii, de care puteti profita in cazul in care ne veti solicita serviciile, iar acestea sunt:

Putem oferi servicii de calitate superioara in ceea ce priveste vopsirea in camp electrostatic, si ne bazam in acest sens pe urmatoarele etape:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.