Ghidul Serviciilor
Power Signal - Executie Si Mentenanta Instalatii Electrice, Cluj Napoca
inapoi la firma 129 vizite
Poza Comania Power-Signal
Foto

Lumina este martorul evenimentelor unice din viata noastra. Înca din anul 2011, echipa Power Signal lumineaza scolile, salile de teatru, casele sau parcurile cetatenilor din Cluj si România.

Raspundem prompt si eficient celor mai diverse provocari din domeniul instalatiilor electrice si acoperim activitati precum: lucrari de mentenanta generala a retelelor electrice, proiectarea instalatiilor electrice, executia de instalatii electrice, retele de date si voce, precum si realizarea bransamentelor electrice; unde constatarile, consilierea si asistenta sunt gratuite pentru fiecare dintre clientii nostri.

Firma S.C. Power Signal S.R.L. este autorizata ANRE pentru lucrari de proiectare si executie instalatii electrice interioare sau exterioare, pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane. Calitatea serviciilor noastre este garantata de certificarea ISO 9001:2008 ceea ce reprezinta cadrul perfect pentru o continua dezvoltare a companiei.

Experienta noastra profesionala aduce beneficii comunitatii judetului Cluj prin ridicarea stafetei calitatii serviciilor electrice. Lucrarile noastre si clientii pentru care le executam, sunt dovada vie a calitatii ingineresti în activitatile de instalatii electrice.

Gândim fiecare problema eficient si cautam solutii profesionale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.