Ghidul Serviciilor
Power Signal - Executie Si Mentenanta Instalatii Electrice, Cluj Napoca
inapoi la firma 129 vizite
Poza Executie si mentenanta instalatii
Foto

ower Signal este construita dintr-o echipa de specialitate, cu experienta si responsabilitate pentru lucrarile executate, respectând toate normativele în vigoare. Ne gândim în primul rând ca lucrarile noastre trebuie sa protejeze clientul, consumatorii acestuia si instalatia în întregul ei.

Etapele pe care le parcurgem în cadrul unei lucrari sunt:

           Verificarile periodice ale unei instalatii electrice sunt obligatorii deoarece în timp, unele elemente ale instalatiei îsi pot pierde eficacitatea. De exemplu, întrerupatoarele si prizele pot suferi avarii, cablurile se pot deteriora, conexiunile se pot rupe, iar severitatea în degradare este si mai evidenta acolo unde actioneaza o serie de factori negativi cum sunt produsele chimice corozive, deseurile de constructii, temperaturile extreme sau întretinerea necorespunzatoare. De aceea, pentru a maximiza siguranta utilizatorilor, în scopul prevenirii unor pericole neasteptate este necesar ca fiecare instalatie sa fie inspectata periodic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.