Ghidul Serviciilor
Kinetomed - Kinetoterapie Cluj
inapoi la firma 119 vizite
Poza Fizioterapie
Foto

Laserterapia reprezinta o procedura de fizioterapie noninvaziva, atraumatica, aseptica, cu multe aplicatii in acest domeniu, de la terapia durerii la actiunea directa pe care o are asupra stimularii tesuturilor si a proceselor biologice. Aceasta este o alternativa viabila la acupunctura, la tratamentele medicamentoase sau a interventiilor chirurgicale; in plus, nu prezinta efecte adverse sau secundare si implica un timp de recuperare foarte scurt.

 

Efectele pozitive ale terapiei cu laser se datoreaza absorbtiei energiei luminoase de catre tesuturile pacientului, fapt care declanseaza modificari biologice la nivel celular care au un efect biostimulator si trofic tisular. Astfel, principalele beneficii ale acestei practici sunt: efectul analgezic, antiinflamator, entiedematos, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice, relaxarea musculara, cresterea activitatii intercelulare si activarea proceselor metabolice la nivel celular, accelerarea regenerarii nervilor, a tesutului osos, intarirea sistemului imunitar, vindecarea ranilor.

Afectiunile in care laserterapia poate fi aplicata ca si procedura de fizioterapie sunt cele musculo-scheletice, reumatismale, posttraumatice (precum contuzii, fractura, rupturi musculare), starea postoperativa, afectiuni neurologice (in cazul parezelor, migrenelor sau paraliziilor), dermatologice (arsuri, dermatite, furunculoza, hematoame, eczeme), dar si in cazul insomniilor sau afectiunilor digestive sau stomatologice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.