Ghidul Serviciilor
Polul Nord Baia Mare - Reparatii Frigidere Si Aer Conditionat
inapoi la firma 118 vizite
Poza Despre noi
Foto

Firma cu sediul în Baia Mare, str. Petru Rareş nr. 14A s-a înfiinţat în anul 1998, având ca principal obiect de activitate service produse electronice şi electrocasnice. Menţionez că de la infiinţarea firmei, adică din 1998, deservim service pentru mai multe mărci de produse electronice şi electrocasnice.

Principala direcţie de activitate a firmei este: Repararea aparatelor electrocasnice  de uz casnic, reparaţii instalaţii frigorifice de uz casnic şi uz commercial.

Avem contracte cu:

- suntem reprezentanţa Indesit, Ariston, Amica (Hansa), Daewoo, MyDomo, Delonghi, Singer, Elica, Romex si Studio Casa în judeţul Maramureş din anul 1999

- montăm aere condiţionate pe raza municipiului Baia Mare

Firma noastră deţine personal calificat în depanarea de produse electrocasnice de uz casnic şi uz profesional şi anume frigidere, maşini de spălat, aparate aer condiţionat, vitrine frigorifice, aragazuri, plite, hote etc.

Tehnicienii noştri sunt abilitaţi ICPIAF la Centrul de Instruire a Tehnicienilor  de service pentru utilaje frigorifice din Cluj Napoca şi în timp au fost calificaţi la diverse instruiri organizate în Bucureşti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.