Ghidul Serviciilor
Polul Nord Baia Mare - Reparatii Frigidere Si Aer Conditionat
inapoi la firma 118 vizite
Poza Garantii frigidere,aer conditionat
Foto

Beneficiarii serviciilor noastre de service, reparatii si intretinere sunt producatori, reprezentante si/sau importatori unici sau directi de aparatura electrocasnica. Contractele prevad ca proceduri de plata procent din valoarea vanzarilor sau plata la interventie, cu raportare si facturare lunara.

Certificatele de garantie, emise de reprezentante sau importatori, mentioneaza datele de contact la care cumparatorii pot face sesizari. Sesizarile mai pot fi preluate si de catre magazine si transmise pe fax sau e-mail la sediul societatii. Sesizarile validate ca reclamatii (defecte reale) sunt inregistrate se emite raportul de service.

S.C. Polul Nord SRL ofera servicii de reparatii electrocasnice cu piese de schimb originale si accesorii. Reparatiile produselor electrocasnice vor fi facute in conformitate cu normele de siguranta actuale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.