Ghidul Serviciilor
Publimedia
inapoi la firma 101 vizite
Poza Bannere Publicitare
Foto

incepand cu 4.3E + TVA / mp

Reprezentand o metoda originala si deja consacrata in ceea ce priveste advertisingul, bannerele publicitare sunt de cele mai multe ori solutia perfecta cand vine vorba de a genera vizibilitate unui produs.

Costurile pentru bannere publicitare sunt extrem de avantajoase iar rezultatele nu se lasa niciodata asteptate. Mai mult decat atat prin designul modern, clientii pot valorifica la maxim calitatile produselor inserate in banner. P-Media sta la dispozitia clientilor sai cu un catalog impresionant plin de oferte pentru acoperirea nevoilor tuturor clientilor interesati de bannere avand preturi atractive ce pleaca de la 4.3 euro + TVA/mp.

Fiind de impact, oferind un design modern si explicit aceste bannere publicitare vor atrage cu siguranta atentia potentialilor clienti, fiind usor de amplasat in zone extrem de vizibile si intens circulate atat de pietoni cat si de participantii la traficul rutier.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.