Ghidul Serviciilor
Hanul Moara Cu Noroc, Restaurant - Arad
inapoi la firma 124 vizite
Poza Evenimente corporate
Foto
Foto

Hanul Moara cu Noroc va invita sa va organizati petrecerea de sfarsit de an in una dintre cele trei sali cu capacitati de la 40 pana la 400 de oameni intr-un ambient unic in Arad.

Va garantam o seara de neuitat cu mancare gustoasa servita hangite si hangii, bauturi pentru cele mai rafinate gusturi si muzica pe masura

Pretul unui meniu difera in functie de ceea ce-si doreste fiecare. Noi va propunem doua variante: - 50 Lei / pers: ciorba de pui a la grec, tocanita de porc cu cartofi natur, bauturi racoritoare nelimitate - 115 Lei / pers: gustare rece, preparat de baza, desert, bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Dupa incheierea petrecerii, cei care vor sa se odihneasca, sunt condusi in camerele noastre primitoare cu unul, doua sau trei paturi.

Pentru că ne bucurăm de o locație extraordinară, vă invităm să organizați evenimentele de business de care sunteți responsabili, dorindu-ne mereu să vă oferim mai mult decât sunteți obișnuiți în mod normal.

Dispunem de o sala mai mica, cu un semineu , dotate cu echipamente necesare pentru susţinerea cu succes a sesiunilor dumneavoastră.

Dotate cu: - videoproiector - flipchart - LCD - Wi-fi

Acordăm importanță tuturor evenimentelor și suntem alături de dumneavoastră, pentru reușita acestora. Fie că este vorba de un training, curs, workshop, şedinţă de management, sesiune de evaluare, offsite meeting, team building, lucru de proiect, aniversare companie sau atelier creativ, vă oferim condiții ideale pentru desfășurarea acestora.

Parcarea amenajată constituie un motiv în plus pentru a alege Hanul Moara cu Noroc ca locaţie pentru următorul eveniment al companiei dumneavoastră care, prin modul de organizare, ambient şi calitatea serviciilor, va crea confortul necesar desfășurării oricăror activități.

Va asteptam cu drag.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.