Ghidul Serviciilor
Hanul Moara Cu Noroc, Restaurant - Arad
inapoi la firma 124 vizite
Poza Hotel Hanul Moara cu Noroc
Foto
Foto
Foto
Foto

La o sutăoptzăci dă ani dă la facere, după multă trudă și zoală, Hanul Moara cu Noroc dân hotaru’ Ineului, să dășchide iară ca loc dă găștie păntru tăt omu’ ce-o trece la răscrucea Mocrii.

Cum să-nturna rujaua după soare așa să deie Domnul să cate binele la tăți ce i-or călca pragu’ și la ăi ce-or ţâne ăst loc în bună rânduială.

Află că noi, cu zoală și trudă mare am tomnit ăst loc plin dă eme, i-am dat iară rost și viață. Multe trebi s-or rânduit p-aci, mai iute ori mai mereuaș, cum îi felu’ omului. Și s-or rândui și dă acumancolo. Așa că, omu‘ lui Dumnezău țâpă rău’ păstă hăt și șăzi la un loc. Pune-ți-om pă masă ca la împărat mâncări domnești, ori ca la cătane hrană dă la manutanță.

Păntru muiet grumazele și dezlegat limba la vorbă, plinu-i podrumu’ dă vinuri, vinarsuri și răchii, iară capu’ draftului lucește pă pult. Dacă cele cântări umblă a vă mâna dă pă scauăn, slobodui la joc și voie bună. Intră dară om și ieși un om și jumătate dă la Moara cu Noroc, fala plășii Ineului și a comitatului dă Arad.

Dragi noşti goşti, dă noi tre să mai ştiţi că avem locuri generoase, inde să vă primim pă tăţi : - 23 dă odăi ca-n basme şi poveşti …aşa păntru unul, doi o tri oamini - Dă vreţi să ţâneţi o adunare la noi găsâţi ş-o sală dă conferinţe, cam păntru 60 dă domni.

Mai ieste şi conexiune dân tra ceia la wireless aşa că puteţi fi la curent cu ştirile. Dă v-o mai trebui ceva ajutor, o mai fi vreo hangiţă pân prejur dă v-o mai ajuta să trimiteţi scrisori şi una alta.

Toate camerele de la Moara cu Noroc au balcon, televizor LCD cu canale prin satelit şi frigider. Fiecare dintre ele include o baie cu duş sau cadă, articole de toaletă gratuite şi uscător de par. Unele camere oferă o cadă tip spa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.