GUSTARE RECE
- sunca ambasador
- rulada din pulpa de porc cu spanac
- castravete cu spuma de vinete
- rosie cu crema de branza si maslina
- floare de cabanos
- dobos cu crema de branza, sunca, cascaval, masline si ardei rosu
- branza telemea
- masline umplute cu ardei rosu
- salata verde
- piept de pui invelit in bacon cu crusta de nuca
- pasta de ficat de pui cu brandy
- chec aperitiv fantezia
CIORBA "A LA GREC" DE PUI
PREPARAT DE BAZA
- cotlet de porc cu sos de ciuperci 100/20g
- pulpa de pui dezosata, si umpluta cu ficat la cuptor 100g
- cartofi nature trasi in unt 200g
- salata de varza dulce 100g
SARMALUTE
- sarmale in foi de varza 120g (4 buc)
- kaizer 20g
- smantana 20g
PAINE COAPTA PE VATRA 200G/PERSVariante preparate de baza din carne de porc
- ceafa haiduceasca cu ciuperci si usturoi
- cotlet umplut cu prune si cascaval in crusta de bacon
- friptura de porc la duba cu sos demiglace
- ceafa la cuptor, gatita in abur cu sos vanatoresc
- cotlet impanat cu carnacior si sos de ciuperci
- pulpa de porc gatita de tigaie
- rulada de porc umpluta cu spanac, parmesan si sos alb supreme
- snitel de porc umplut cu ciuperci, sunca si cascaval
- friptura de porc in sos de vin rosu
- ceafa la gratar
- muschiulet de porc in crusta de carne de vita
Variante preparate de baza din carne de pui
- piept de pui umplut cu cascaval, ciuperci si prune
- pulpe dezosate, gatite in cuptor
- piept de pui a la piemonteze cu bacon si sos de lamaie
- escalop din piept de pui cu sos de ciuperci si usturoi
- anghemacht de pui cu anghinare (optional)
- pulpe de pui intregi rumenite in cuptor
- piept de curcan invelit in bacon, pregatit la tigaie
- pulpe de rata rumenite pe plita
- piept de pui gatit in stil chinezesc
- snitel de pasare umplut cu mozzarella
Variante preparate de baza din carne de vita
- escalop de vita cu sos de ciuperci
- friptura inabusita de vaca, in sos de hrean spaniel
- rulada de vita umpluta cu branzeturi speciale
Variante preparate de baza din carne de vita si peste
- escalop de vita cu sos de ciuperci
- friptura inabusita de vaca, in sos de hrean spaniel
- rulada de vita umpluta cu branzeturi speciale
- antricot de vitel in mantie de ierburi aromatice
- pastrav la gratar cu sos de lamaie
- saramura de crap cu usturoi si mamaliga
Variante de garnituri
- cartofi la cuptor
- cartofi piure
- orez basmatti cu sofran
- cartofi nature
- cartofi sub capac cu branza si patrunjel
- legume inabusite (morcovi, dovlecel, vinete, ardei, ciuperci, broccoli, praz, fasole verde)
- mamaliguta
SALATA
- salata de varza dulce
- salata de muraturi
- salata asortata de cruditati
SARMALUTE
- sarmalute din carne tocata
- de vita si porc
- sarmalute vegetariene
Variante de supe/ciorbe
- supa de gaina cu taitei sau garteni de casa
- supa domnitei cu galuste de ficat
- supa crema de broccoli cu bacon stafidit
- supa crema de legume cu fructe de mare si somon
- ciorba de pui de casa a la grec
- ciorba de perisoare
- ciorba taraneasca de vacuta
- ciorba taraneasca de porc
- ciorba taraneasca de curcan cu smantana si tarhon
- minetrone cu carne de pasare si fasole boabe, paste fainoase si parmesan ras
Variante de gustare rece
- sunca ambassador
- prosciutto cotto
- rulada din pulpa de porc cu spanac
- dobos de sunca, cascaval, crema unt
- piept de pui invelit in bacon, in crusta de nuca
- crema de ficat de gasca cu brandy
- chec aperitiv fantezia
- rulou de sunca cu hrean si mayo
- piept de pui tras in susan
- tartine cu icre de crap si pastrav
- rulada de piept de pui cu cascaval si prune
- terina de vita si porc trasa la cuptor
- caltabos
- maios
- salam de casa
- carnat de casa
- toba
- sangerete
- sangerete
- pastra de jumari
- branza telemea
- rosie cu spuma de ricotta si gorgonzola (optional)
- crema de branza cu alune si masline verzi
- rosie cu pasta de salau
- rulada cu spanac si branza
- rulada de branza si verdeturi
- ardei cu branza
- rulada de sunca, cascaval, masline, ardei si branza
- mini pateuri din aluat frantuzesc cu telemea
- tomini condimentati in doua culori cu ulei de masline
- duet de branza doua culori (rosu si alb)