Ghidul Serviciilor
Wylze Logistik, Furnizor De Echpamente Si Utilaje Logistice - Ploiesti
inapoi la firma 254 vizite
Poza Utilaje de medie mecanizare
Foto
Foto
Foto
Foto

Mini incarcatorul pe senile 1101c de la Wacker Neuson are o sarcina utila de 1.150 kg și oferă tractiune remarcabilă în teren dificil. Standard, acest mini incarcator dispun de o gama larga de inovatii: pilot-control hidraulic, 2 viteze, cabina spatioasa cu sisteme de siguranta ROPS / FOPS nivel II care ofera in acelasi timp si vizibiliate mare, sistem de ghidare a cupei paralela cu solul, senzor de control pentru limitarea sarcinii, pedala de acceleratie la picior, sistem de suspensie POWERRIDE care asigura transportul incarcaturii in siguranta chiar si pe teren denivelat fara a pierde material din cupa, sistem hidraulic auxiliar POWERFLOW care ofera un debit crescut (137 lit/min la 210 bar) al uleiului hidraulic, motor performant diesel Deutz Turbo, supra-dimensionat pentru o rezistenta mai mare si consum de combustibil redus.

Wacker Neuson 1101c ofera mai multă flexibilitate operationala, amortizare rapida, timp scurt pentru service si intretinere, ușor de manevrat, usor si sigur de condus. Se poate echipa cu sistem de control H sau ISO.

Multumita accesoriilor ce se pot monta pe utilaj, ele se pot folosi in santierele de constructii, industrie, gradinărit, peisagistica, logistica, agricultura, etc.

Date tehnice:

- Mini incarcator Wacker Neuson 1101c - incarcatura utila 1150 kg, capacitatea maxima a cuvei 0.49 mc, motor diesel Deutz Turbo EPA3 de 3619 cmc -  putere de 86 CP, sistem hidraulic cu capacitate de descarcare de 85 lit/min la 210 bar si rezervor de 35 lit, greutate utilaj 4400 kg, viteza maxima de deplasare 12 km/ora. Deplasarea se face prin 2 motoare cu piston axial si trasnmisie cu lant.

- Mini incarcator Wacker Neuson 1101cp - incarcatura utila 1150 kg, capacitatea maxima a cuvei 0.49 mc, motor diesel Deutz Turbo EPA3 de 3619 cmc -  putere de 86 CP, sistem hidraulic cu capacitate de descarcare de 85 lit/min la 210 bar in mod normal sau 137 lit/min in sistem Powerflow cu rezervor de 35 lit, greutate utilaj 4400 kg, viteza maxima de deplasare 12 km/ora. Deplasarea se face prin 2 motoare cu piston axial si transmisie cu lant.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.