Ghidul Serviciilor
Master Tech Bucuresti - Vanzare Si Reparatii Cantare Industriale Si Auto
inapoi la firma 401 vizite
Poza Cantar auto relocabil de beton
Foto

Singurul cântar auto din beton prefabricat cu adevarat relocabil (portabil), care necesită un singur camion gabaritic. Se poate livra chiar ?i cu funda?ie prefabricată relocabilă!  Platforma de cântarire este compusă din module de beton prefabricat de diverse dimensiuni, fiind posibilă realizarea oricărei lungimi de cântar între 8 m şi 24 m. Spaţiul median dintre module este de 1 m şi poate fi acoperit cu capace din beton. Celulele de cântarire sunt amplasate sub calea de rulare, fiind astfel protejate mecanic. Transportul cântarului se efectuează cu un camion normal gabaritic. Asamblarea modulelor se poate face cu o macara de maxim 12,5 t.Domenii de utilizare:  

CaracteristiciCale de rulare din beton precomprimat extrem de durabil.Transport gabaritic cu un singur camion.Aderenţă maximă datorită rugozităţii betonului.Capace superioare zincate termic.Înalţime redusă - numai 30 cm faţă de fundaţie.Protecţie maximă împotriva descarcarilor electrice.Durata medie de utilizare: 18-20 ani.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.