Ghidul Serviciilor
Data Speed
inapoi la firma 115 vizite
Poza Cantare pentru stivuitor
Foto

Sistemul de cântărire este special proiectat pentru a putea fi instalat pe orice transpaletă electrică sau pe orice echipament de depozit pentru „picking”. Furcile echipamentelor sunt minim modificate fizic pentru instalarea sistemului de cântărire, modificare care nu schimbă forma iniţială decât cu o creştere în lăţime a furcilor cu 5mm.

Pe lângă modificarea furcilor, echipamentului i se va adăuga un indicator de greutate care va afişa greutatea existentă pe furcile acestuia. Orice greutate ridicată pe furci va fi imediat afişată.

Sistemul de cântărire este destinat operaţiunilor de verificare a produselor la recepţie, pentru a preveni erorile ce pot apărea la pregătirea mărfii, pentru a determina greutatea marfii livrabile precum şi pentru a evita supraîncărcarea camioanelor.

Sistemul de cântărire asigură elemente a structură foarte solide, rezistente la vibraţii şi şocuri şi asigură o cântărire cu o toleranţă de numai 0,1% din capacitatea cântărită.

Specificaţii:

Dimensiuni după modificare (în cazul lungimii standard a furcilor: 1150mm):

Descrierea sistemului rezultat:

            Dotarea unui sistem electric de ridicare cu sistem de cântărire se realizează în două etape. În prima fază furcile sunt adaptate pentru a putea fi instalate celule de cântărire. Platanul este  prins prin şuruburi de celulele de cântărire.

            Sistemul nu presupune nici o parte mobilă ceea ce face ca acesta sa fie unul foarte solid.

            Ulterior se montează indicatorul de greutate şi/sau alte componente opţionale astfel încăt greutatea cântărită sa poată fi foarte uşor citită fără a fi afectate operaţiunile echipamentului de ridicare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.