Ghidul Serviciilor
Vegas Residence Popesti Leordeni
inapoi la firma 168 vizite
Poza Ansamblul rezidential Vegas Residence
Foto

Este amplasat pe str. Victor Brauner, la doar 350 m de statia de metrou Nicolae Teclu, aproape de importante zone de interes din estul capitalei: zona comerciala Metro – Ikea – Auchan – Dechatlon (cca 800 m), Parcul Titan si piata N. Grigorescu (cca 1,8 Km), Mall Park Lake Plaza (cca 3,5 Km).

Proiectul cuprinde 96 de apartmente cu 2 si 3 camere, dispuse intr-un imobil cu demisol, parter si 7 etaje. Apartamentele se vor preda complet finisate, cu centrala termica proprie, cu finisaje de calitate superioara, ce pot fi alese de catre beneficiari dintr-o paleta larga de modele.

Imobilul are o fundatie tip radier general, structura de rezistenta din cadre si grinzi din beton armat, compartimentari exterioare si interioare din caramida tip Porotherm, termoizolatie exterioara din polistiren de 10 cm.Imobilul va avea doua lifturi, cate unul pentru fiecare tronson.

Imobilul include liftri hidraulice, locuri de parcare la subsol cat si la suprafata.

Termen de finalizare : august 2020.

Localizare : Strada Victor Brauner Nr.34-38 , Sector 3 , Bucuresti

Preturile contin TVA 5%, in conditiile legii.

Pret loc parcare : 4,000 € suprateran / 7,000 € subsol

Modalitati de plata :

1000 Euro rezervarediferenta pana la 15%, cu antecontract notarial, in termen de 10 zile la semnarea contractului de rezervare85% la data contractului de vanzare – cumparareSe accepta orice tip de credit bancar

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.