Ghidul Serviciilor
Alfa Cluj
inapoi la firma 104 vizite
Poza Cabluri de otel
Foto

Deoarece cablurile metalice sunt considerate componente de securitate ale ascensoarelor ce se încadrează la cateogria de mașini pentru care se aplică una dintre procedurile prevăzute la art. 13 alin. (3) și (4) din Hotărârea de Guvern nr. 1029/2008 Anexa 4 (care transpune în legislația românească Directiva de Mașini Europeană ( 2006-42-EC ), toate produsele livrate de compania noastră sunt supuse Examinării CE de tip de către laboratoare europene autorizate în acest scop, conform legislației în vigoare și sunt însoțite de Declarația de conformitate tip CE.

Ținem să vă reamintim că Prescripția Tehnica ISCIR R3-2010, care este aplicabilă inclusiv cablurilor metalice ulitizate la ascensoare, prevede că aceste cabluri trebuie verificate periodic și trebuie scoase din uz, respectiv înlocuite, dacă se constată un anumit număr și fel de defecte la verificare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.