Ghidul Serviciilor
Hiparion Invest Case Metalice Cluj
inapoi la firma 271 vizite
Poza Fazele constructiei unei case metalice
Foto

Modelele de case oferite de "Fabrica de Case" sunt proiecte atent alese, cu greu ar putea fi imaginate gusturi care n-ar putea fi satisfacute. Odata ce acest proiect este gata si toate autorizatiile sunt obtinute, proiectul va fi studiat si de catre specialistii Fabricii de case. Inginerii de statica vor cerceta daca proiectul în discutie poate fi construit pe structura metalica. Când acest lucru e stabilit, iar partile cad de acord asupra conditiilor financiare, se face un contract între companie si client, iar casa intra in lucru. Pentru intelegerea fluxului tehnologic, va vom prezenta etapele acestuia in ordinea cronologica din fabrica:

Se scot extrasele de material, se depun în lucru pe laminor, se pune rola     cu otel zincat si se executa productia de material. Pentru o casa de 120- 160 mp, acest proces se executa intr-o singura zi, incredibil, fara rebuturi. În ce alt sistem constructiv mai este posibil un asemenea ritm, la o asemenea precizie? Raspuns: în niciunul. Se trece la confectionarea individuala a panourilor. Se monteaza structura metalica, se fac circuitele electrice si santitare, se pune vata minerala, se aplica panourile interioare si exterioare din OSB. Totul se face în liniste si curatenie, cu grija si maxima atentie. Comparati cu o lucrare facuta in afara, în soare sau ploaie, si întelegeti diferenta.  Panoul e transferat pe linia de prelucrare. Se aplica gips-cartonul. Se monteaza se gletuieste si se vopseste pe fata interioara. Pe fata exterioara se aplica termosistemul si tencuiala decorativa. E aproape ca într-o hala de montaj auto: fiecare muncitor stie perfect ce are de facut, când trebuie sa intervina si ce calitate se asteapta de la el.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.