Ghidul Serviciilor
Integrated Quality Certification Auditare Sisteme Management Mures
inapoi la firma 135 vizite
Poza Certificare ISO 22000

amilia Standardelor Internationale ISO 22000 (Certificare ISO 22000) se adreseaza managementului sigurantei alimentare.

Consecintele alimentelor nesigure pot fi grave iar standardele ISO referitoare la managementul sigurantei alimentare ajuta organizatiile sa identifice si sa controleze riscurile. Pentru ca multe dintre produsele alimentare de astazi sunt importate sau exportate, Standardele Internationale sunt necesare pentru a garanta siguranta lantului de aprovizionare cu alimente la nivel mondial.

Familia ISO 22000 contine un numar de standarde, fiecare concentrandu-se pe diferite aspecte ale managementului sigurantei alimentare:

ISO 22000:2005 stabileste cerintele pentru un sistem de management al sigurantei alimentelor si poate fi certificat. Stabileste ce trebuie sa faca o organizatie pentru a demonstra capacitatea sa de a controla riscurile de securitate alimentara pentru a se asigura ca alimentele sunt sigure. Acesta poate fi utilizat de catre orice organizatie, indiferent de marimea sau pozitia sa in lantul alimentar.

Beneficii

Etape

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.